Toyota Occasions kopen Groningen  

Bent u opzoek naar een Toyota occasion, omdat u klaar bent met uw auto? Of uw auto is afgeschreven? Dan bent u bij Pijpker aan het juiste adres. Wij verkopen voordelige Toyota occasions aan particulieren. Wij bieden u een groot assortiment van goed onderhouden occasions, tegen een scherpe prijs aan.  

Daarnaast beschikken wij over veel expertise op gebied van Toyota occasions, dit komt omdat wij oorspronkelijk een Toyota reparateur zijn. Dus twijfelt u nog, aarzel dan niet om langs te komen of even te bellen. 

Besparen op uw kosten met een occasion? 

Wanneer u een occasion aanschaft, ben je direct al een stuk voordeliger uit dan een nieuwe auto. Bij een nieuwe auto ben je veel duurder uit als het gaat om afschrijvingen. De levering van de auto is bij de occasion ten opzichte van een nieuwe auto stukken sneller.  

De verzekeringspremie is bij een occasion ook lager en daarom bespaart u veel op uw jaarlijkse kosten. 

Aanbod van Toyota occasions 

Wij van Pijpker bieden een groot assortiment Toyota occasions aan. U kunt al een Toyota Carolla hebben vanaf €4.440,- hiervoor krijgt u een goed onderhouden occasion uit het bouwjaar 2006. U kunt ook voor een wat duurder model gaan dan moet u denken aan een Toyota Yaris die heeft u al voor €17.440,-. 

Daarnaast beschikken wij ook over hybride Toyota’s, deze Hybride auto’s dragen bij aan vermindering van de CO2 uitstoot. Ideaal voor wanneer u een steentje bij wilt dragen aan het milieu. 

BOVAG-garantie bij Pijpker 

Wij bieden voor onze occasions een BOVAG-garantie. Dit houdt in dat wanneer u een auto koop of laat repareren dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. De garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de aankoop niet zichtbaar waren. De gebreken moeten wel zijn ontstaan door normaal gebruik.  

Kom gerust langs bij Pijpker 

Wilt u graag een van onze Toyota occasions in het echt bekijken, en in gesprek met een van onze adviseurs? Dat kan, wij hebben een mooie showroom waar u de occasions kunt bekijken. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.   

 

 

Neem contact met ons op!

 

 

 

     Facebook Pijpker  Telefoonnummer Pijpker  0594 - 507850

Openingstijden

     

 

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom     08:30 - 18:00 uur 09:00 - 16:00 uur gesloten
Werkplaats     07:45 - 16:45 uur gesloten gesloten

 

 

Plan direct uw afspraak in!
Autobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf Pijpker
Pijpker
Autobedrijf Pijpker