0uwabz8ZW3BdUDtXddaI76dnt94zXnG09UZ0Vnre.jpeg

Toyota service plan

Rij en geniet van uw Toyota in topconditie; nu en in de toekomst met ons kwaliteitsonderhoud. Regel met het Toyota Service Plan in één keer voordelig het onderhoud en de services van uw auto voor de komende jaren.

Voordelen Toyota Service Plan:

✓ Vast bedrag per maand, geen extra kosten

✓ Voordeliger dan losse onderhoudsbeurten

✓ Gratis Toyota pechhulp in vrijwel heel Europa

Alles onder controle
Met het Toyota Service Plan weet u precies waar u aan toe bent. Met een (vast) bedrag per maand of in 1 keer het hele bedrag dekt u alle servicemomenten af.  Uw Toyota wordt goed onderhouden en u bent goedkoper uit. U kunt dit plan afsluiten voor de komende vier (tot 120.000 km) of vijf jaar (tot 150.000 km). Dit is inclusief:

  • Onderhoudsbeurten
  • APK
  • Toyota pechhulp
  • Hybride Zekerheid Controle (indien van toepassing)

Toyota Service Plan afsluiten
U kunt het Toyota Service Plan direct afsluiten na aankoop van uw nieuwe Toyota of tot en met de eerste onderhoudsbeurt (15.000 km). Het is beschikbaar voor de meeste modellen. Er is al een Toyota Service Plan vanaf € 20,- per maand. De prijs van een Toyota Service Plan is afhankelijk van het model, looptijd, jaarkilometrage en betaaloptie. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw persoonlijke Toyota Service Plan, neem dan direct contact met ons op of klik hieronder voor meer informatie.