Steenmarter verjagen rond uw auto 

Voorkom schade aan je auto, houd steenmarters op afstand

Autobedrijf Pijpker heeft dé oplossing om steenmarters rond uw auto te verjagen, ongeacht het automerk. Wij installeren een  klein apparaatje onder uw motorkap. Deze werkt op dezelfde manier als schrikdraad om een weiland, daarnaast zendt deze  een pieptoon uit op een frequentie die voor mensen niet hoorbaar is, maar de steenmarter diervriendelijk op afstand houdt. Het is dus een preventieve oplossing om schade in het vervolg te voorkomen. Kies voor autobedrijf Pijpker om je auto duurzaam en diervriendelijk te beschermen tegen steenmarters. 

Marters verjagen: De Oplossing 

Over het algemeen is het verjagen van steenmarters niet zo makkelijk, omdat een steenmarter een beschermde diersoort is. Er zijn meerdere manieren om ze te verjagen, maar dit zijn allemaal tijdelijke oplossingen. Bij Autobedrijf Pijpker is er wel een definitieve oplossing. Wij hebben al meer dan honderd klanten die wij definitief van de steenmarter hebben verlost.

Oplossing tegen Steenmarter aanvragen

Kosten van deze oplossing

Om steenmarters voor jaren te verjagen bieden wij een apparaatje voor een prijs van €199,- inclusief btw. Dit is naast het apparaat inclusief het veilig en onzichtbaar installeren. Dit is een eenmalige investering die je voor hoge kosten kan behoeden en de waarde van de auto verhoogd. Indien uw auto een bijzondere constructie heeft, bijvoorbeeld motor achterin en de accu voorin, dat zal de inbouw € 75,- duurder zijn.


Als je verder nog vragen hebt of het apparaatje wilt laten inbouwen, vul dan direct het contactformulier in of bel ons op 0594 50 78 50.

Gevolgen van schade door steenmarters

De schade die een steenmarter kan aanbrengen is niet gering:
• Doorgeknaagde elektriciteitskabels zorgen voor storingen (o.a. niet meer starten)
• Ook kan hierdoor kortsluiting ontstaan
• Aangevreten brandstofleiding kunnen brand veroorzaken
• Leidingen van koelvloeistof kunnen doorgeknaagd worden

De gevolgen hiervan kunnen groot zijn, denk aan een ongeluk door niet goed kunnen remmen of een oververhitte motor door te weinig koelvloeistof. Bij kortsluiting kan er zelfs brand in de auto ontstaan. De kosten lopen natuurlijk hoog op als je dergelijke problemen met je auto krijgt.

Hoe weet je of je last hebt van steenmarters?

Steenmarters houden van de kleine ruimtes onder de motorkap en de aanwezige materialen zoals isolatie en rubber. Daarom zijn ze vaak bij auto’s te vinden. Het kan zijn dat je een steenmarter hebt gespot, maar ze laten zich niet snel zien. De volgende signalen onder of rond de auto wijzen op de aanwezigheid van een steenmarter:
• Pootafdrukken
• Uitwerpselen
• Eierschalen
• Etensresten
• Botjes
• Vogelveren
• Isolatiemateriaal
Een steenmarter is te herkennen aan een lang lichaam en korte pootjes.

Afspraak maken

Wilt u ook steenmarters uit uw auto verjagen? U kunt hier klikken om rechtstreeks in onze online planner uw afspraak te maken.

Van Wilco en Tineke Elzinga uit Sumar kregen wij de volgende reactie:

Beste mensen,

Bij deze het filmpje, waarin de steenmarter een kijkje wil nemen in onze Nissan. Helaas voor hem stoot hij zich letterlijk en figuurlijk de neus en krijgt de schrik van zijn leven (hopen wij...).

Neem contact met ons op!

 Toyota
 Toyota Erkend Reparateur

Pijpker

autobedrijf pijpker beoordeling

Langestraat 22
9804 PK Noordhorn

t: 0594 - 507850
f: 0594 - 507860

e: info@pijpker.nl

Locatie Pijpker Noordhorn line

     Facebook Pijpker  Telefoonnummer Pijpker  0594 - 507850

Openingstijden

     

 

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom     08:30 - 18:00 uur 09:00 - 16:00 uur gesloten
Werkplaats     07:45 - 16:45 uur gesloten gesloten

 

 

Plan direct uw afspraak in!
Autobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf Pijpker
Pijpker
Autobedrijf Pijpker