Over Autobedrijf Pijpker Groningen

Sinds 1983 is Autobedrijf Pijpker de officiële Toyota erkend reparateur nabij Groningen. Wij zijn een echte dorpsgarage in Noordhorn, tien minuutjes rijden van Groningen. We hebben een uitgebreide werkplaats waarin we u kunnen helpen met de meest uiteenlopende werkzaamheden. Daarnaast hebben we ook een mooie showroom. U kunt dus bij ons terecht voor autoservices en Toyota auto's. 

Uw autodealer, ook voor onderhoud of reparatie aan uw auto

In onze showroom vindt u de nieuwste Toyota modellen maar we bieden ook mooie occasions. Online kunt u een deel van ons aanbod bekijken. Of u kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom en de auto's eens rustig bekijken. We werken al jaren als Toyota reparateur en zijn erg enthousiast over de nieuwste modellen zoals AYGO, Yaris, Auris of Prius. Hier vertellen we u dan ook graag over. 

Al 35 jaar Toyota specialist in Groningen

We zijn erg enthousiast over Toyota maar staan met elk automerk voor u klaar. Reparaties aan Toyota's maar ook aan andere merken hebben onze monteurs snel geregeld. We hechten veel waarde aan het bieden van persoonlijke service. Wij willen dat het bezoek aan ons autobedrijf voor u zo makkelijk mogelijk is. We hebben daarom ook een app ontwikkeld voor onze klanten wat hulp bij pech, het maken van afspraken en nog veel meer super makkelijk maakt.

Bij autoschade staan wij voor u klaar

Voor autoschade reparaties kunt u zeker op ons rekenen. Ook voor andere automerken dan Toyota. Wanneer u voor autoschade de auto wat langer bij ons achterlaat is er de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Want wij snappen dat u niet zonder auto kunt. Wij kunnen zelf ook niet zonder auto's!

Sinds 1983 zijn auto's onze passie en we helpen u dan ook graag met al uw onderhoud, reparaties of onderdelen .

Neem contact met ons op!

 Toyota
 Toyota Erkend Reparateur

Pijpker

autobedrijf pijpker beoordeling

Langestraat 22
9804 PK Noordhorn

t: 0594 - 507850
f: 0594 - 507860

e: info@pijpker.nl

Locatie Pijpker Noordhorn line

     Facebook Pijpker  Telefoonnummer Pijpker  0594 - 507850

Openingstijden

     

 

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom     08:30 - 18:00 uur 09:00 - 16:00 uur gesloten
Werkplaats     07:45 - 16:45 uur gesloten gesloten

 

 

Plan direct uw afspraak in!
Autobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf Pijpker
Pijpker
Autobedrijf Pijpker