Auto onderhoud Groningen

Is uw Toyota of een andere auto toe aan een onderhoudsbeurt? Het onderhoud aan uw auto laat u natuurlijk het liefst uitvoeren door een vakkundige garage. Autogarage Pijpker is al sinds 1983 actief in het uitvoeren van onderhoud en door onze jarenlange ervaring en trainingen weten wij als geen ander hoe snel uw Toyota of andere auto snel en vakkundig weer als nieuw maken. Voor het onderhoud aan uw auto bent u dus bij Autogarage Pijpker aan het beste adres! Elk automerk is welkom voor onderhoud en wij zijn gespecialiseerd in Toyota onderhoud.

Voor welk soort auto onderhoud kunt u bij Autogarage Pijpker terecht?

Onze monteurs staan altijd voor uw auto klaar en kunnen elk soort onderhoud aan! Voor zowel uw Toyota als voor onderhoud aan elk ander automerk kunt u bij ons langskomen. Voor elk soort autoonderhoud bent u bij ons welkom en bij ons bent u verzekerd dat uw auto in goede handen is. Een kleine greep uit ons vakmanschap in onderhoud die wij kunnen uitvoeren:

Leenauto bij Autogarage Pijpker

Wij begrijpen dat het natuurlijk heel onhandig is om geen auto tot uw beschikking te hebben. Daarom kunt u, terwijl uw auto een onderhoudsbeurt krijgt, bij Autogarage Pijpker een leenauto krijgen totdat het onderhoud aan uw auto is volbracht. Zo blijft u mobiel en kunt u direct weer op pad terwijl uw auto een onderhoudsbeurt krijgt en dat voor slecht €25,- per dag incl. 100km

Maak uw auto onderhoud afspraak online

Maak nu een afspraak voor uw Toyota onderhoud en ander auto onderhoud online! Autogarage Pijpker staat altijd voor u klaar. Klik hier om uw afspraak nu te maken.

Neem contact met ons op!

 Toyota
 Toyota Erkend Reparateur

Pijpker

autobedrijf pijpker beoordeling

Langestraat 22
9804 PK Noordhorn

t: 0594 - 507850
f: 0594 - 507860

e: info@pijpker.nl

Locatie Pijpker Noordhorn line

     Facebook Pijpker  Telefoonnummer Pijpker  0594 - 507850

Openingstijden

     

 

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom     08:30 - 18:00 uur 09:00 - 16:00 uur gesloten
Werkplaats     07:45 - 16:45 uur gesloten gesloten

 

 

Plan direct uw afspraak in!
Autobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf Pijpker
Pijpker
Autobedrijf Pijpker