Last van steenmarters?

Lopen er bij u in de buurt steenmarters? Bent u bang dat ze uw kabels gaan doorbijten? Dan hebben wij de oplossing voor uw auto. Wij plaatsen een apparaat in uw auto en u kunt weer veilig de weg op. U kunt beter de voorzorg maatregel nemen voordat het te laat is en uw kabels zijn doorgebeten door steenmarters, dan heeft u veel meer kosten om het weer te repareren.

Het anti-marter apparaatje

Het lastige om steenmarters te verjagen uit een auto is dat veel manieren maar tijdelijk werken. Uiteindelijk komen de beestjes weer terug en denkt u dat u veilig op de weg rijdt. Hier hebben wij de oplossing voor. Het apparaatje wat wij installeren in de auto werkt net zoals prikkeldraad. Wanneer de steenmarter een keer in de auto heeft gezeten met het apparaatje komt het beestje niet weer terug.

Waarom gaan steenmarters in auto’s zitten

Steenmarters houden niet van de kabels in de auto maar zijn vooral gek op het isolatiemateriaal en de bedrading eromheen. Dit komt doordat er in het isolatiemateriaal visolie en vismeel is verwerkt en die geur vinden de steenmarters heel lekker ruiken. Deze geur komt vrij bij een warme motor. Dus wanneer u s ’avonds terugkomt bij de auto dan gaan de steenmarters er graag in zitten.

Steenmarter verjagen in auto’s

Een steenmarter laat meestal veel schade achter. Maar u wilt natuurlijk veilig de weg op en niet bang zijn dat uw kabels doorgebeten zijn, gelukkig hebben wij daar de oplossing voor. Wij bouwen een apparaatje in de auto of een ander motorapparaat. Als er dan een steenmarter in de auto komt krijgt hij een schok, vergelijkbaar met prikkeldraad. Wanneer een steenmarter een schok krijgt komt hij niet meer terug in de zelfde auto.

Steenmarter autoschade herkennen

Wilt u eerst zeker weten dat u er last van heeft kunt u ook in de motorkap kijken. Kijk regelmatig of er uitwerpselen, etensresten, botjes, brood en vogelveren dan wijst het erop dat er een steenmarter heeft gezeten. Het is daarom sowieso verstandig om regelmatig te kijken of er iets ligt want dan weet u ook of het recent is of dat het al van lang gelden is. Wanneer er al schade is aangericht dan herkent u het vaak als eerste aan de startproblemen, in dat geval is het zeker verstandig om even te kijken of met ons te overleggen of het om een steenmarter gaat.
Wanneer u bij het opwarmen van de auto de geur van ontlasting en urine tegemoet komt is het ook verstandig om even te checken of er schade is. Steenmarters kunnen ook hun behoefte doen in de motorkap.

Pas op: want als de steenmarter de kabel doorbijt van het remmen dan is het levensgevaarlijk.

Beschermde diersoort

De laatste jaren komen er steeds meer steenmarters in Nederland. Het gaat om een beschermde diersoort en daarom mag u de dieren niet doodden. Lastig want ze leveren voor u natuurlijk veel overlast. Bang dat uw dak kapot gegeten wordt of bang dat de kabels van uw auto doorgebeten worden. Het enige wat u kunt doen is een aantal maatregelen nemen en wij kunnen u helpen met uw auto.
De steenmarter is een roofdier en familie van de marterfamilie. De beestjes hebben een lang lichaam en korte poten. Ze kunnen erg goed klimmen en passen zich makkelijk aan, hierdoor kunnen ze overal komen. Ze veroorzaken de meeste schade aan plastic en rubberen onderdelen van de auto.

Laat uw auto nu beschermen

Ondertussen hebben wij al twee jaar ervaring en het apparaatje in al meer dan in 150 auto’s gezet. Wilt u zeker zijn dat u veilig weg rijdt? Wacht niet langer en maak direct een afspraak met ons. En sowieso voorkomen is beter dan genezen! Vul hieronder het formulier in voor het maken van een afspraak of het als u nog vragen heeft.

 

Neem contact met ons op!

 Toyota
 Toyota Erkend Reparateur

Pijpker

autobedrijf pijpker beoordeling

Langestraat 22
9804 PK Noordhorn

t: 0594 - 507850
f: 0594 - 507860

e: info@pijpker.nl

Locatie Pijpker Noordhorn line

     Facebook Pijpker  Telefoonnummer Pijpker  0594 - 507850

Openingstijden

     

 

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom     08:30 - 18:00 uur 09:00 - 16:00 uur gesloten
Werkplaats     07:45 - 16:45 uur gesloten gesloten

 

 

Plan direct uw afspraak in!
Autobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf Pijpker
Pijpker
Autobedrijf Pijpker