Autoschade Groningen

Snel herstel van uw autoschade door professionals uit Groningen

Autoschade opgelopen door een parkeerfoutje? Of is iemand tegen u aangebotst en heeft u een deuk in uw auto? Geen probleem want onze ervaren specialisten uit Groningen helpen u met het oplossen van uw autoschade.

Autoschade Groningen

Voor welke vormen van autoschade herstel kan ik terecht bij Pijpker uit Groningen?

Wij repareren alle soorten schade aan uw auto, zoals blikschade, bumperschade, lakschade, krasschade, interieurschade en meer. Onze garage in Groningen is zo ingericht dat de schade vakkundig en snel hersteld kan worden. Het enthousiaste team zorgt ervoor dat uw auto er weer zo goed als nieuw uit ziet en weer snel de weg op kan. Pijpker is dé Toyota specialist van Groningen, maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht als u in het bezit bent van een ander automerk.

Autoschade repareren is vakwerk

Het goed oplossen van schade is echt vakwerk. Als u bijvoorbeeld een kras hebt, moet de oude lak secuur verwijderd worden en zo worden gespoten dat het niet vloekt met de huidige lak. Het netjes houden van de auto is dus een belangrijk punt. Met een deuk proberen wij de lak zo goed mogelijk te houden bij het uitdeuken. Dit scheelt u in de kosten.

Afspraak maken met Pijpker

Zoekt u een specialist voor het repareren van uw autoschade? Maak dan online een afspraak met ons door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. U kunt ook gelijk zien welke dagen vol zitten. 

Neem contact met ons op!

 Toyota
 Toyota Erkend Reparateur

Pijpker

Klantenbeoordelingen Pijpker

Langestraat 22
9804 PK Noordhorn

t: 0594 - 507850
f: 0594 - 507860

e: info@pijpker.nl

Locatie Pijpker Noordhorn line

     Facebook Pijpker  Telefoonnummer Pijpker  0594 - 507850

Openingstijden

     

 

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

Showroom     08:30 - 18:00 uur 09:00 - 16:00 uur gesloten
Werkplaats     07:45 - 16:45 uur gesloten gesloten

 

 

Plan direct uw afspraak in!
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt?
Steenmarter bestrijding
Bekijk onze occasions
Autobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf PijpkerAutobedrijf Pijpker
Pijpker
Autobedrijf Pijpker
Is uw auto toe aan APK?